Social media

Social Media maakt jouw onderneming zichtbaar. Volop mogelijkheden om je bedrijf te profileren. Já het kost tijd, já het veranderd vaak en já het levert je heel veel op. Met een doeltreffende strategie ga jij ervaren dat de tijd die je erin steekt makkelijk uitkan. Social media is persoonlijk en werkt het beste als je dat zelf doet.

Effectieve social media

Bij hoe je dat het beste doet help ik je graag: op basis van een interpretatie van de statistieken, het koppelen van resultaten en geef ik jou inzicht in de resultaten, wat voor soort content werkt wel en wat heeft totaal geen zin. Hoe ga je om met het gebruik van linken, wanneer tag je iemand en wat heeft zin om te delen. Ik monitor jouw social media activiteiten gedurende een aantal maanden, hiervan ontvang je rapporten en aanbevelingen en na een paar maanden heb je volledig in beeld wat effect heeft op jouw social media.

Volg een training online marketing

Onder de naam Superfoods voor MKB verzorg ik samen met Svea Reekers trainingen op het gebied van social media, praktisch en direct toepasbaar voor jouw dagelijkse praktijk.