Online marketing

Online marketing is een feest! Elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen en kansen voor jouw bedrijf. Die volg ik op de voet en breng ik dagelijks in de praktijk. In 2014 ben ik genomineerd voor Digital Marketing Professional. Uit meer dan 180 digital marketingplannen was ik een van de drie genomineerden voor deze Award.

Websites

Een website is een omvangrijke operatie. Er komt veel bij kijken en het vereist een kritisch blik van buitenaf. Ik ben graag projectleider bij de ontwikkeling van nieuwe website. Er is geen standaard, jouw website is tenslotte jouw unieke online omgeving. Technisch is alles mogelijk. Maar heeft jouw bezoeker daar ook behoefte aan. Met een uitgebreide analyse stel ik voorafgaand aan een project een wensenlijst op die de rode draad vormt voor de realisatie.

Recente web-projecten:

SEO teksten

Jouw website is online, dan wil je ook gevonden worden. Ik verzorg tekstproductie op basis van de laatste SEO inzichten. Ook het vullen van de site neem ik graag uit handen.

Recente teksten

E-mailmarketing

Online nieuwsbrieven zijn niet meer weg te denken, maar hoe val je op en zorg je dat jouw nieuwsbrief wél gelezen wordt. E-mailmarketing is doeltreffend en effectief, als je het op de juiste manier inzet. De traffic naar jouw website gaat omhoog en je blijft in touch met jouw publiek.