Superfoods voor MKB

Volg een training online marketing

Onder de naam Superfoods voor MKB verzorg ik samen met Svea Reekers trainingen op het gebied van social media, praktisch en direct toepasbaar voor jouw dagelijkse praktijk.

Proeverij

De Superfoods Proeverij is de unieke gelegenheid om in één avond twee workshops te volgen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid kennis te maken met de praktische marketingworkshops van Superfoods voor MKB! Voor slechts €50 ben jij op de hoogte van de basics van een goede social media strategie en weet je alles om te kunnen starten met SEO.

Inhoud workshop

De Superfoods Proeverij is een combinatie van de workshops ‘Social media strategie’ en ‘SEO’. Na deze Proeverij ben je op de hoogte van de laatste trends in de wereld van social media en zoekmachinemarketing en weet je hoe je een heldere strategie uitstippelt. Je gaat naar huis met een flinke dosis inspiratie om zelf aan de slag te gaan met beide onderwerpen.

Voor wie?

De workshop Superfoods Proeverij is voor iedereen die zelf aan de slag wil of is met social media of zoekmachinemarketing. De workshop is zo opgebouwd dat deelnemers uit alle sectoren kunnen aanschuiven.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn €50, exclusief BTW. Dit is inclusief studiemateriaal en koffie/thee en een drankje.

Inschrijven via de website doe je hier!