Workshops

Niets leuker dan andere mensen inspireren om zelf aan de slag te gaan met marketing – communicatie en social media. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het geven van workshops rondom communicatie. Om te zorgen dat de workshops up to date zijn volg ik actuele ontwikkelingen op de voet. Vernieuwing is de wereld van communicatie het sleutelwoord. Op basis van jouw wensen maak ik een workshop op maat. Ik kan inzoomen op een specifiek social media platform, een specifiek onderwerp behandelen, denk bijvoorbeeld aan het adverteren via de social media, of marketing in het algemeen . Uiteindelijk is mijn doel dat de deelnemers met nieuwe inspiratie én handvatten om zelf aan de slag te gaan huiswaarts keren, Benieuwd of ik voor jou wat kan betekenen, een kop koffie kan natuurlijk altijd!

Onder de naam Superfoods voor MKB organiseer ik ook zelf workshops Social Media en SEO, waarvoor ieder zich individueel kan inschrijven.

 

Gastlessen marketing aan studenten ROC Friese Poort

Het overbrengen van die kennis en ervaring doe ik graag. Het geven van een gastles marketing, social media of communicatie is iets wat ik met veel plezier doe. Onlangs mocht ik studenten Friese Poort, ondernemer Retail een gastles Marketing geven. Aan de hand van de Customer Journey heb ik een ochtend met de studenten gewerkt.

Workshop social media tijdens de BoerenNatuurdag 2018

Donderdag 8 maart organiseerde BoerenNatuur voor, door en met haar leden de BoerenNatuurdag 2018. Deze dag stond in het teken van onderling kennis delen en nieuwe inzichten krijgen over alles wat er speelt bij agrarische collectieven. Ruim 220 mensen bezochten de BoerenNatuurdag. Allen houden zij zich in Nederland professioneel bezig met agrarisch natuurbeheer. Tijdens deze dag verzorgde ik twee keer een workshop social media met als titel: Zichtbaar & in dialoog met effectieve communicatie.

Inspiratiesessie 2018 voor Jongeren 19nu Noordoostpolder

Op uitnodiging van het bestuur J19nu NOP mocht ik een inspiratiesessie verzorgen over online communicatie en social media. Met een volle zaal heb ik alle trends voor 2018 doorgenomen.